Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor bevakning när kriminella höll fest

En person gripen och stor polisbevakning när Outlaws hade fest i Norsbo bystuga.
– Poliskontrollerna gjorde det krångligt att åka in och ut ur området även för oss som bor här, säger bystugeföreningens vice ordförande Sandra Persson.

Bystuga blev i helgen festlokal för kriminella organisationen Outlaws. Organisationen är internationell och medlemmar från andra länder deltog i festen. Polisen har lagt mycket resurser på att bevaka platsen och inga större missförhållanden har rapporterats. Enligt vakthavande befäl är en man anhållen för att ha uppträtt hotfullt mot tjänsteman.

Polisuppbådet har inneburit en del krångel för resande till platsen. Boende i området som åkt bil till eller från Hinsnoret fick genomgå poliskontroller.

På väg till festen i en taxi har en eller flera personer dessutom betett sig illa mot chauffören, vilket ledde till att taxibolagen i Falun valde att inte ta emot beställningar på resor in och ut från Hinsnoret under helgen.