Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärngalan: Mora of Sweden blev årets företag

Det minglades flitigt på Dalarna Business Stjärngala 2013.
– Jag är här för att synas och se andra företagare, sade Jan Johansson från Clockwork, en av deltagarna.

Annons

Stjärngalan är en dag fylld av möten, mingel och föredrag för länets företagare. Den avslutas med galamiddag, underhållning och prisutdelning på kvällen. Stjärngalan arrangeras av Dalarna Business där utmärkelsen Stjärnan delas ut till människor som uppnått bedrifter inom olika kategorier i företagsamhet.

Årets tema var ”Framgång”.

Under förmiddagen i går var de flesta av Stjärngalans besökare upptagna med att lyssna på olika föreläsare. Bland annat Cecilia Rönn som talade om utmanande ledarskap.

Linda Sidenberg och May Hamrén från näringslivskontoret på Orsa kommun passade på att ta en paus i en av loungesofforna tillsammans med Jessica Åkerblom från Siljan turism. Enligt Jessica Åkerblom var höjdpunkten när föreläsaren från Adecco berättade om hur man tar hand om sin personal så att de orkar prestera.

För Linda Sidenberg vore höjdpunkten om Peter Hamrén från Orsa får ta emot ett pris som årets ungdomsföretagare.

– Det är klart att man är stolt när det går bra för våra företagare. Det är en stor inspiration att vara här och höra om deras framgångar. Det är tredje året jag är här. Jag kommer hit dels för att knyta kontakter och dels för att bli inspirerad av alla driftiga människor, säger hon.

Under galamiddagen delades priser ut i en rad kategorier. Vinnarna hade utsetts av olika jurygrupper. Årets företag blev Mora of Sweden AB tillverkar knivar och isborrar. Se motivering och övriga pristagare här intill.