Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Statens obegränsade resurser

Har det införts ett nytt räknesystem i Sverige eller håller mitt intellekt på att svikta? Jag hörde ministern Erik Ullenhag deklarera att kommunerna inte ska drabbas av den stora invandringen som pågår, utan staten skulle stå för alla kostnader, Varifrån får staten sina pengar om inte från oss, skattebetalare?

Arbetsbrist råder, bostäder saknas och det har gjorts stora indragningar inom många områden. Den psyksiska ohälsan ökar lavinartat, ungdomar och äldre har drabbats hårt de senaste åren för det har hela tiden antytts att det inte har funnits resurser.

Varifrån har man nu helt plötsligt fått de enorma resurser som kommer att behövas till alla dessa som blir beroende av försörjningsstöd i massor av år framöver? Vem kommer att få betala den dyra notan om inte vi skattebetalar ute i kommunerna? Jag ser ett nytt Grekland framför mig då statens resurser inte på långt när kommer att räcka till de ökande kostnaderna.

Låter stort när katten sk-r

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare