Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Står och stampar på samma fläck

Jag sitter och undrar var oppositionen är i Falu stad och i landstinget. Här i Falu stad tycks kommunalrådet Gahnshag få härja fritt eftersom han tycks ha köpt det moderata oppositionsrådet. Elaka tungor säger att oppositionen köpts smart genom att man tilldelat oppositionsrådet och oppositionspolitikerna en massa platser och uppdrag vilket kanske lär ge slantar i plånboken.

Vika politiska frågor skiljer oppositionen och dem som bestämmer i Falu stad? Finns någon fråga? l landstinget gör socialdemokraternas företrädare bort sig val efter val och månad efter månad men oppositionen vinner ingen terräng.

Fru Persson kan göra bort sig 1 000 gånger men oppositionen syns inte till med en tyngd som ger kraft att bestämma. Spelar det någon roll hur man röstar och är demokratin omintetgjord? Jag läser att moderaterna har startat en utbildning inför valet men räcker det för här kommer inga dunungar att få några framträdande platser.

Vad tror Åsebol (M) som skryter om lärandets krafter på nya politiker?

Peo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare