Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Zäta" dominant

Annons

Oron inför matchen visade sig vara befogad.

- Vi vet att de är duktiga på hemmaplan, men vi gjorde ett bra defensivt jobb över hela banan, säger Timo Kuismin.

Offensivt hade han dock önskat mer.

- Det var en otroligt tät match, och vi var strået vassare och satte våra chanser. Men vi kanske skulle gjort några mål till i andra perioden, vi skulle ha avgjort då. Men det var en bra division 2-match som spelades i högt tempo, anser Kuismin.

I andra perioden fick han i alla fall se matchens alla mål. Fredrik Björklund gav Hedemora ledningen två gånger om, däremellan kvitterade Henrik Bonnevier.

- När det fortfarande stod 2-1 mot slutet av matchen fick de några chanser, men då var Andreaz Zettergren otroligt bra i målet, säger Kuismin.

Han är riktigt nöjd med sin målvakt, inte bara för matchen i går.

- Han har lyft sig ordentligt de senaste matcherna och killarna litar fullt ut på honom. Alla tre backparen spelade dessutom väldigt bra i går och hjälpte "Zäta".

Över huvud taget var det en bra laginsats som låg bakom HSK-segern som dessutom skapade ett glapp mellan de tre topplagen och fyran Söderhamn/Ljusne.

- Vi höll ihop laget bra över hela banan - hela matchen. Vi har några unga killar med i laget, men de spelar enkelt och det är skönt att se, avslutar HSK-tränaren Kuismin, nöjd med fullpoängaren.

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons