Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Westholm klurar på Elitloppet

Annons

En topprestation av Super Light på Dannero i dag, kan kanske öppna vägen för någonting stort under Elitloppshelgen. Super Light har, som bekant, besegrat självaste Scarlet Knight och en stor del av Europaeliten under sina Frankrikeäventyr.

- Jag tror på toppchans för Super Light, säger Rommetränaren.

Förutom Super Light kör Jörgen Westholm egna träningen Donald Dana i V75-2 och amatörtränade Rommehästen Lotus Tabac i V75-5.

- Donald Dana är startsnabb, jag provar mot ledningen och når vi dit kör vi så länge lampan lyser, meddelar Westholm och fortsätter:

- Lotus Tabac kanske inte vinner men han gör ett bra lopp. Däremot tror jag ändå på Rommeseger i loppet genom Lill Barry och Samuel Rehn, menar Jörgen och ler glatt.

Blir Westholm sannspådd, har vi en intressant och kul travdag att se fram emot. Det kan för övrigt bli ändå mera lördagsgodis för team Westholm. Vi tänker på Criks Hurricane, som startar i ett montélopp på Vincennes i Paris.

- Jag fick montéspecialisten Philippe Masschaele, att rida. Det vore häftigt om Criks Hurricane kunde vara tvåa bakom omöjlige Jag de Bellouet, slutar en förväntansfull Jörgen Westholm.

Fotnot: I V75-5 startar även Rommehästarna Lodyn, Kruse Kliv samt Trollfloden. I V75-4 återfinns Rättvikshästen och Orsaamatören Dan Gustavssons Chakaranda D. som körs av Daniel Olsson.

PER-ÅKE GRANLUND

Mer läsning

Annons