Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vinst kan betyda allsvenskan"

Annons

- Vi har helt klart ett bra utgångsläge. Vid vinst tyder mycket på att det blir fortsatt spel för oss i Östra mellanallsvenskan. Många av de andra konkurrerande lagen möter varandra i nästa omgång, vilket är till våran fördel, berättar spelande lagledare Börje Ericsson.

Börje betonar dock att Sigma är ett lurigt lag. Deras laguppställning har inte direkt några tunga bowlingspelande namn att visa upp. Men vid rätt dag kan de slå vilket lag som helst.

- Det gäller att vi hela tiden är fokuserade på uppgiften i denna viktiga match och inte tar något för givet, menar Börje.

DBS har under hela säsongen varit grymt bra hemma. Endast en förlust har det blivit och då spelade laget två hemmamatcher direkt efter varandra.

- Hemmaspelet är jag nöjd med, men jag är också nöjd med våra tre bortasegrar efter jul. Som helhet är jag tillfreds med vår prestation, säger DBS lagledare.

Till söndagens match är laget i stort sett komplett och skade-fritt. Enda oklarheten är lagets nyckelspelare Tomas Zetterström som kanske inte kan medverka på grund av att hans tjej väntar barn.

- Tomas är helt klart en viktig spelare, men vi har klarat oss utan honom förr. Det finns andra spelare i laget som kan fylla hans lucka, säger Börje Ericsson.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons