Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilket bottennapp av SHC

Annons

Men han stod näst intill mållös efter söndagsmatchen i Fundiahallen.

Resultat: Smedjebacken-Hille/Åbyggeby 3-10.

Så tandlöst och så oengagerat som SHC-spelarna uppträdde från första nedsläpp i går var det inte förvånande att det blev storstryk mot ett motståndarlag som man i tre tidigare möten spelat jämnt med.

- Det var helt bedrövligt. Jag vet inte vad jag ska säga, sa Fredrik, som inte upplevt något liknande under sin tid i SHC.

Vad är det som är fel, har det gått snett mellan dig och spelarna?

- Det tror jag inte men det är väl jag den sista som får veta i så fall. Men vi har haft positiva och bra snack både i veckan och inför den här matchen, sa en mycket, mycket bekymrad tränare.

Det var näst intill genant att beskåda hur inaktiva och ointresserade SHC-arna var att hålla rent framför den egna kassen. Man lät motståndarna stå oattackerade, först framför Jocke Forsman och när han gav upp efter 1-4 fick Stefan Bergh samma dåliga assistans.

- Vi gick ju inte in på kroppen på deras spelare. Det var inte konstigt att dom fick så enkla mål.

"Fredda" Johansson plockade om i laget under matchens gång men utan effekt.

- Det var bara Tomas Lind och Lasse Lundström som ändå försökte.

Och i går kom mer skadeproblem. Rutinerade backen Leif Kihlström gjorde illa ett knä och är förmodligen ute ur bilden ett tag.

- Och på onsdag har vi en svår bortmatch mot Hudiksvall, påpekade Fredrik med en djup suck.

Fortfarande finns möjligheter för SHC att spela sig kvar i division 1 men med den dåliga moral och inställning som spelarna stod för i går lär division 2 inte kunna undvikas.

Om matchen är egentligen inte mycket att orda. SHC lade sig platt och Hille fick en enkel väg fram mot tvåsiffrigt.

Nio power play-lägen hade hemmalaget men lyckades inte göra ett enda mål, inte ens i läget fem mot tre i nästan två minuter. Också det typiskt för ett lag utan geist och hunger.

SMEDJEBACKEN-

HILLE/ÅBYGGEBY

3-10 (2-4, 1-4, 0-2)

Målen: 0-1 Johan Wessén, 1-1 Stefan Midér, 1-2 Mikael Nordström, 1-3 Stellan Gerdin, 1-4 Mikael Nordström, 2-4 Tomas Lind, 2-5 Mikael Ekström, 2-6 Olle Wärn, 2-7 och 2-8 Max Wikman, 3-8 Tomas Lind, 3-9 Joakim Andersson, 3-10 Mikael Nordström.

Utvisningar: SHC, 9x2 min. H/Å, 9x2 min.

Skott: 24-36.

Domare: Patrik Andersson, Västerås.

Publik: 401.

TORBJÖRN SVENSSON

Mer läsning

Annons