Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi har inte råd med fler kryss"

Annons

Jimmy var märkbart besviken efter matchen. Det började med en kalldusch för Brage, men Jimmy visade vägen och låg bakom Brages alla tre mål.

Det första, efter drygt en halvtimme. Då sköt Jimmy kanonskottet som ledde till hörnan som Göran Bergort stötte in.

Det andra gjorde Jimmy själv. Jörgen Sundström var stark i en närkamp mot Enköpings Marco Da Silva och fick fram bollen till Jimmy.

- Det påminde lite om mitt mål mot Assyriska sist vi spelade hemma. Jag fick gott om tid att vända om och titta var jag skulle placera bollen, säger Jimmy.

I den 61:a minuten ökade Jimmy på till 3-1 för Brage efter en målvaktsmiss utan dess like. Det var hans tolfte mål för säsongen.

- Det var bara att tacka och ta emot. Han var innanför straffområdet och hade lätt kunnat ta bollen med händerna. Istället sparkade han hål i luften och det var bara att rulla in den.

- Där visade det sig att det lönar sig att fullfölja, säger Jimmy.

Sedan följde två skitmål av

Enköping och Jimmy Rajala fanns på planen i knappt 90 minuter, trots att han var helt slut efter 75.

- Jag skrek till Roger att jag var trött. Jag tycker det är bättre att det kommer in någon pigg spelare. Det högg rejält i vaderna, kan jag lova, berättar Jimmy.

Känns det uppgivet nu?

- Nej, vi får fortsätta att jobba. Men vi har inte råd med flera kryss nu. Innan matchen hade vi varit nöjda med en poäng, men som det blev...

- Jag kan lova att alla är jävligt besvikna. Det är jävligt tungt när allting går emot oss hela tiden. Det känns som det vilar en förbannelse över oss.

Men inför bortamatchen mot Mjällby hyser han ändå stora förväntningar.

- Visst är det tungt och så, men vi krigar och bjuder kanske inte längre på något skönspel. Det är ingen som har gett upp ännu och vi kommer att kriga så gott vi kan, där nere.

Jimmy Rajala toppar nu skytteligan med tolv mål. Och formen verkar vara i stigande. Av sex avslut i går gick alla sex på mål. Imponerande!

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons