Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Världsmästaren Katja osäker på var hon ska spela

Annons

- Just nu står det mellan Falun och Balrog. Balrog skulle vara riktigt kul alltså, men då är det storstadsliv som gäller och jag vet inte riktigt om det är min grej.

- Men det är bäst chanser att utvecklas där och SM-guld och Europacupguld hägrar. Men skulle jag ta det med Balrog nästa säsong har jag redan vunnit allt, säger Katja.

Trots det är inte Falun borta ur bilden. Till helgen, i samband med Viking Line Cup, ska hon träffa representanter för IBF.

- Falun är också ett alternativ. Jag var lovad ett jobb när jag flyttade dit, ett jobb som jag ännu inte sett röken av. Men jag vet att det inte var första gången de gjorde så, så jag kanske inte ska förvänta mig för mycket och älta det något mera.

I stället har Katja själv ordnat så hon fått jobba extra på Britsarvsskolan.

Om hon blir kvar hänger mycket på vad det blir för lag och ledarstab kring laget.

- De har en målvaktstränare på gång från Tunet (som tog silver i Norge i våras) som heter Mikael Ceder. Skulle han komma skulle det vara intressant att träna under hans ledning, säger Katja Hinders.

Någon längre sommarledighet har hon inte att se fram emot.

- Boden körde igång försäsongsträningen i i går vet jag, så det blir väl att köra igång så fort jag får klart med vilken klubb jag ska spela för. Nu får jag träna på egen hand, säger Katja och erkänner att styrketräningen är rolig medan konditionsträningen är det värsta hon vet.

- Tur att det finns alternativ till att springa.

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons