Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ut och in i Östansbo

Annons

Östansbos division 4-lag genomgår för närvarande en stor förändring. Hittills har nio spelare från årets trupp lämnat ÖIS och kvalitetsspelaren Anders Stenström kan snart bli den tionde.

Men det är långtifrån bara minus i ÖIS, som nu presenterar ytterligare två nyförvärv.

De två senaste, av totalt sex nya Östansbospelare, är målvakten Christoffer Johansson från Ludvika FK och mittfältaren Daniel Jakobsson från Skinnskattebergs SK.

Till det kan läggas att pilsnabba löftet Christoffer Hemmilä nu bestämt sig för att tacka nej tillLudvika FK:s locktoner och i stället fortsätta spela för Östansbo.

- Det här är tre killar som kommer att vara viktiga för vårt lag kommande säsong, säger nye ÖIS-tränaren Jörgen Engström.

Jörgen bor i Fagersta men hans senaste tränaruppdrag var i Skinnskattebergs SK, varifrån Östansbo tidigare fått klart med Josef Nordberg och Jesper Forsberg och nu alltså även Daniel Jakobsson.

- Daniel är en teknisk och målfarlig mittfältare, berättar Jörgen Engström, som gett sig den på att erbjuda den trogna publiken på Björkliden på god fotboll även 2006, trots att så många spelare valt att lämna ÖIS.

HENRIK SCHMIDT

Mer läsning

Annons