Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två redan VM-klara

Annons

- Jag har valt att förhandsnominera Jenny på tre distanser, medeldistans, långdistans och stafett, eftersom hon sprungit så bra hela året och vid upprepade tillfällen visat att hon har förmågan att prestera bra i mästerskapen, säger Marita Skogum i ett pressmeddelande, förbundskapten för damlaget.

Herrkaptenen Göran Andersson väljer samma modell genom att ta ut Emil Wingstedt i laget. Även Haldenlöparen får delta på tre distanser, medeldistans, långdistans och stafett.

Förhandsuttagning är en ny modell som inte tillämpats tidigare när det svenska VM-laget tagits ut.

- Vi vet vad de här löparna går för och de har inget att bevisa i VM-testerna. Då är det mer juste mot övriga VM-kandidater att veta vad som gäller, säger Göran Andersson. (TT)

Åldersgräns

införs i Uefa

Lennart Johansson och exekutivkommittéledamöterna Gerhard Mayer-Vorvelder, 71, och Giangiorgio Spiess, 70, kommer att få avgå vid kongressen 2006. (TT)

Alla OS-arenor

färdigbyggda

Tidigare har det sålts 3 000 biljetter om dagen, en siffra som på måndagen steg till 20 000 - bara på förmiddagen. Totalt har närmare två miljoner biljetter sålts av de totalt 5,3 miljoner som finns att tillgå under spelen. (TT-AFP)

Toppkusk avstängd

TT

Mer läsning

Annons