Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tummen satte "Obbe" på läktaren

Annons

uNär Falu BS ställde till med sensation på Zinkensdamm - då fick Falu BS normalt största stjärna sitta på läktaren och titta på. Sergei Obuhovs handled var svullen och blå. Och någon bandyklubba gick över huvud taget inte att hålla i.

- Men jag är inte ens säker på att jag skulle ha platsat i laget i dag, skämtade Sergei redan i halvtidspausen - när Falun låg under med 0-1.

Det skulle han naturligtvis ha gjort. Men kanske hade det inte blivit seger med Obuhov i laget den här dagen. Kanske var det hans skada som tände killarna, och fick dem att kämpa till sista blodsdroppen.

Sergeis hand såg inte rolig ut. Minnet efter ett slag över handen i förlustmatchen mot Vänersborg.

- Jag vet inte hur allvarligt det är, säger Sergei. Jag ska till sjukhus och få det röntgat i kväll. Men förhoppningsvis är det inget farligt, så jag hoppas jag kan spela mot Villa - sista matchen före slutspelet.

Appropå sista blodsdroppen, så bidrog Johan Kruse med ganska många. Han fick näsan flyttad ur läge i en närkamp i andra halvlek, och blödde ymnigt. Enligt rapporter från båset syddes han på plats med några stygn, för att sedan fraktas till Södersjukhuset, då näsbenet misstänktes vara brutet.

LARS-ERIK MÅG

Mer läsning

Annons