Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tredjeplats för Winge

Annons

Det blev en tredjeplats och en plats i kvartsfinalen för IFK Hedemoras Göran Winge vid helgens veteranturnering, Ifo Veteran Open, i Göteborg.

Tredjeplatsen kom i lagtävlingen där Göran spelade tillsammans med Ingvar Jonsson, Olofström, i H65. I semifinalen fick de stryk av slutsegrarna i ett lag med en tysk och en svensk spelare.

I dubbelklassen tog det stopp i kvarten. Även denna gång fick Göran och hans partner stryk av slutsegrarna. Denna gång ett engelskt par.

Veteranturneringen samlade nästan 160 deltagare. De mest långväga deltagarna kom från Egypten och Ryssland.

Englund går tränarkurs

u Landslagsmeriterade Roland Nilsson och Andreas Andersson finns med bland de 22 deltagarna i Fotbollsförbundets specialkurs för före detta elitspelare som vill utbilda sig till tränare. 22 elitspelare är med och även två aktiva tränare; Roland Nilsson (Gais) och AIK:s Patrick Englund.

Den 10-14 november genomgår deltagarna grundkursens steg 1 och 2. Kravet för att få vara med är fleråriga meriter från allsvenskan, damallsvenskan, superettan eller division 1 damer. Tidigare har bland andra Torbjörn Nilsson, Sven Dahlkvist, Stefan Rehn, Stefan Schwartz, Nebojsa Novakovic och Anders Limpar gått kursen. (TT)

Juventus vill ha Mutu

Mutus förra klubb Chelsea sparkade rumänen efter att han testats positivt för kokain.

(TT-Reuters)

TT

Mer läsning

Annons