Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre Ludvikalag i tvåan i höst?

Annons

Helgens omgång var säsongens sista i samtliga bowlingserier. Nu återstår endast kvalspel.

Ludvika BS, som efter sin vinst i fortsättningstrean, kvalar i Falun kommande helg för att försöka göra WeGe och Ludvika BK sällskap i division två nästa säsong.

Samtliga Ludvikalag avslutade sina serier med hemmamatcher och frånsett Ludvika BS blev det också idel vinster.

Redan kvalklart som man var kostade LBS på sig att bjuda Sälens BK på en poäng när man släppte klara 7-3 till 10-10.

Ludvika BK avslutade utan något större storspel. Ett glädjeämne i den matchen var dock Hans-Erik Bertilssons finlir.Matchen var avgjord efter tre serier och LBK lät gästerna putsa siffrorna i sista serien.

WeGe ställde upp i sista matchen utan sin bäste spelare, Tommy Gustavsson, men klarade trots det att slå tillbaka Avesta med mycket klara 16-4.

LBK:s farmarlag kom i gång ordentligt i slutet på serien, men hade redan lämnat ett så stort försprång till de andra lagen att detta inte hjälpte, utan man slutade mitt i serien trots den fina spurten.

WeGes damlag avslutade med ännu en klar seger på hemmaplan och slutade på en mycket fin tredjeplats i serien, endast en enda poäng efter vinnarna från Uppsala. Starkt jobbat av WeGe-gänget, som senast i våras satt i krismöte och funderade om man skulle få ihop spelare till ett åttamannalag.

Bästa individuella slagning denna helg noterade Hans-Erik Bertilsson, LBK, som fick ihop fina 888 poäng.

Resultaten återfinns på sportbörssidan.

BENNY PERSSON

Mer läsning

Annons