Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rim Perfect starkast igen

Annons

ESKILSTUNA. Seger i mer än var fjärde start. Hans R Strömberg har börjat 2018 starkt och styrka är också det som präglar fyraåriga Rim Perfect som står för två av stallets nio årssegrar. Senaste segern togs på Eskilstuna under måndagskvällen där hon trots ett offensivt upplägg där hon fick göra hela jobbet själv bara gick undan till slut och vann på 1.15,9a/2 640 meter för Kaj Widell.

– Hon är cool och väldigt stark, så att hon fick en jobbig löpning gjorde inte så mycket, det är bara att hänga med och hålla i sig, sade Kaj.

Hålla i sig gäller det även att göra bakom Fredrik Tengstads Radagast och den som hängde i tömmarna den här kvällen var Marcus Lilius som vann lärlingsloppet på 1.13,1a/1 640 meter efter att tidigt kört sig till ledningen.

– Det kändes som att det var läge för det ikväll då jag visste att jag kunde komma till ledningen och det blev enkelt till slut, konstaterade han.

Samuel Rehn-tränade Roadscanner gjorde debut i monté och löste uppgiften alldeles utmärkt för Madelen Berås då han avgjorde mot ledande Västerbo Pay Me och vann på 1.17,0/2 160 meter.

MATS PERSSON

Mer läsning

Annons