Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

On Track His Black ohotad på lunchen

Hans R Strömberg-tränade On Track His Black spelades till stor favorit på lunchen och för Kaj Widell hade han inga som helsts promblem att vinna efter ett tidigt körts till ledningen. Segertiden blev 1.16,2/2 140 meter.

Annons
Hulk Boko med Per NordlundFoto: Micke Gustafsson

– Det var hur lätt som helst, sade Kaj Widell.

– Banan var lite stum idag så det var lite rullig från början, men sedan var det inga problem, fortsatte Kaj.

Dalaseger blev det även i V4-inledningen som Nicklas Westerholm vann med Qiao Q.L. sedan hon kämpat ledaren i en varvslång duell.

– Hon visade rätt så mycket nu och det finns bra fart i henne, sade Nicklas Westerholm efter segern på. 1.16,7a/2 140 meter.

– Hon är lite speciell, men idag var hon perfekt och jag tror det kan bli en fin sommarhäst, tillade Nicklas.

Även i andra avdelningen handlade det om två hästar och precis som i loppet innan var det utvändig häst som var starkast när Robert Skoglund och Rigel Spik avgjorde mot ledande Höstbo Irene.

– Vi har hittat rätt på honom i träningen nu, sade Robert.

– Vi kör mycket tryckvagnsintervaller och han är mycket smidigare nu och 350 kvar var det klart, menade Robert efter segern på 1.28,1/2 180 meter.

I V4-avslutningen fick Per Nordlund släppa ledningen med Hulk Boko till Diamond Blue i en snabb öppning, men gick sedan ut och svarade favoriten Duke Nukem på sista bortre för att sedan avgöra inne på upploppet och vinna på 1.15,1a/2 140 meter.

I dagens första lopp serverade Kajsa Frick Ginger Lynn en fin resa i andra ytter och hon kunde sedan kämpa ned draghjälpen Smoke Detector sista biten.

MATS PERSSON

Mer läsning

Annons