Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå - Mora

Annons

Första perioden:
Timrå började bäst på hemmais men det var Mora som inledde målskyttet. Moras Ivan Huml gjorde 1-0 i numerärt överläge i den 11 minuten i första perioden. Passningen var av högsta klass och kom från Tomas Skogs. Knappt två minuter senare kvitterar Timrås Peter Nylander till 1-1 och det är resultatet efter en period.

Andra perioden:
Fem minuter in i andra perioden blir Moras Pavel Brendl helt frispelad på grund av slarv i Timråförsvaret. Tyvärr för Moras del missade elitseriens målkung den gången. Timrå har annars klart dominerat den andra perioden men Moras storspelande målvakt Juha Pitkämäki håller laget kvar i matchen. Ställningen är allt jämt 1-1 i Timrå.

Tredje perioden:
Timrå fortsätter att dominera matchen totalt. Mora är rejält tillbakapressat och får inte många skott på mål. Moramålvakten Juha Pitkämäki har genom hela matchen spelat strålande och varit den som sett till att Mora tagit poäng i matchen. Efter full tid blev resultatet 1-1 och nu ska förlängning spelas.

Förlängning:
Förlängningen blev också den mållös. Pavel Brendl hade ett hårt skott på mål som Timråmålvakten lyckades mota. Juha Pitkämäki gjorde även han några kvalificerade räddningar.

OLA KARLSSON

Mer läsning

Annons