Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Svennis" agent förnekar

Annons

Spekulationerna om Sven-Göran Erikssons framtid som engelsk förbundskapten har varit många sedan det i förra veckan blev klart att Adam Crozier slutar som vd på det engelska fotbollförbundet (FA).

Det föranledde både ''Svennis'' agent och det italienska fotbollförbundet att på måndagen förneka rykten kring Eriksson.

Det italienska fotbollförbundet gick på måndagsmorgonen ut och förnekade uppgifter om att Eriksson skulle ta över jobbet som italiensk förbundskapten från kritiserade Giovanni Trapattoni.

Samtidigt gick ''Svennis'' agent Athole Still ut i en radiointervju med BBC och förnekade att Eriksson skulle sluta som engelsk förbundskapten.

- Ingenting som Mr Eriksson har sagt de senaste dagarna, inkluderat det senaste samtalet mellan oss under de senaste 24 timmarna, har indikerat att han har funderingar kring jobbet som förbundskapten, sade Still.

Adam Crozier var den som handplockade Eriksson till jobbet som engelsk förbundskapten. Crozier tog i förra veckan beslutet att sluta på förbundet efter meningsskiljaktigheter kring arbetet med att utveckla engelsk fotboll. Ett dygn senare avgick också Erikssons assistent Steve McLaren för att han ansåg att landslagsjobbet tog för mycket tid från hans arbete i Middlesbrough.

Mer läsning

Annons