Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall avskriver Sellin

GIF Sundsvalls bud på Robbin Sellin nobbades av Brage.
Nu pekar det mesta på att Brage får behålla sin yttermittfältare, då Sundsvall väljer att sikta in sig på andra alternativ.
– Jag har inte hört något från Sundsvall på länge, säger Brages sportansvarige Lars Håkman.

Annons

Sedan fotbollssäsongen avslutades har GIF Sundsvall inte gjort någon hemlighet av att man är intresserade av att knyta till sig Brages yttermittfältare Robbin Sellin.

Klubben la ett bud som dock nobbades av Brage, och enligt Sundsvalls värvningsansvarige, Urban Hagblom, siktar man nu i stället in sig på nya mål.

– Vi stänger inga dörrar, men det är naturligt att man går vidare när vi inte kan komma överens med klubben, säger Hagblom till dagbladet.se.

Brages sportansvarige Lars Håkman bekräftar för DT-sporten att kontakten med Sundsvall har trappats ned.

– Jag har inte hört något definitivt, men jag har inte hört något på länge, så det är väl möjligt att de har gått vidare. Jag har sett Hagbloms uttalande och det tolkar jag som att det antingen är dimridåer eller sanningen.

Något mer bud än det första har inte kommit från Sundsvall.

Var ni långt ifrån varandra i värderingen av Robbin?

– Långt och långt. Det tycker jag inte, men jag tycker att vi ska ha en skälig ersättning för Robbin och hans kapacitet. Han är en viktig spelare för oss, och det är därför vi har värderat honom som vi gjort. Det är klart att det var en summa emellan, som Sundsvall tyckte var för mycket.

I övrigt hoppas Brage att inom kort komma överens med de båda backarna Jon Åslund och Niklas Forslund om en förlängning av kontrakten.

– Jon har kommit hem från semester nu och vi ska höras de närmaste dagarna. Niklas håller på att prata med sin arbetsgivare om hur han ska kunna vara med mer och träna på dagtid.

När det gäller Karlstad BK-mittfältaren Mattias Wahl, som för någon vecka sedan besökte IK Brage är ännu inget klart.

– Där ligger bollen hos oss. Han är väldigt positiv, men vi håller på och tittar på olika inriktningar och har inte riktigt bestämt oss där.

Mer läsning

Annons