Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strålande avslutning

Annons

Det gör att Lima SKG under de tre SM-dagarna har erövrat sju SM-guld varav fyra individuella och tre i stafett. En fantastisk insats som saknar motstycke i föreningens historia.

Det började redan med D 14 damerna som i en hård duell mellan Limas Marie Larsson och Bores Chardine Sloof kunde vinna med en sekunds marginal. Det var en mycket rafflande slutstrid där Limatjejen Marie Larsson lyckades ta segern på de sista metrarna.

I H 16 var det desto klarare seger. Robin Westling knockade alla konkurrenter redan på den första sträckan och ledde med över en minut och efter det var aldrig hemmasegern hotad.

Magnus Larsson höll försprånget på andra sträckan och Tobias Arwidsson visade att han är i absolut toppform och drygade ut ledningen ytterligare på slutsträckan. De här dagarna har verkligen Tobias Arwidsson övertygat inte minst i skjutningen.

I D 16 blev det också en guldmedalj genom trion Caroline Westling, Josefine Skogmo och Madelene Mattsson.

Ytterligare en medalj blev det för Lima i damer seniorer där lagen består av två deltagare. Johanna Johansson och Madeleine Johansson blev trea och därmed tog Johanna Johansson sin tredje mästerskapsmedalj den här helgen. En av varje valör.

Övriga dalamedaljer sista dagen kom genom Dala-Järna IK som tog silver på H 16 genom Gabriel Stegmayr, Niklas Eriksson och Niclas Larsson.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons