Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnan fortsätter?

Annons

Daniel är född och uppvuxen i Varberg och kom till Brage från Halmstad inför säsongen. Silvermedaljören Halmstads BK var Daniels klubb från de äldre ungdomsåren till och med de första senioråren.

- Men sedan de värvade Tomas Zvirgzdauskas under ett långt skade- och sjukdomsuppehåll för mig fanns ingen plats längre, berättar Daniel.

Frisk och hel kom han till Brage och var ute efter revansch. Hur det gick för laget vet ni, men Daniel Karlsson var ett ljus i mörkret.

- Jag har spelat alla matcher utom då jag varit avstängd. Rent fotbollsmässigt var dock nedflyttningen det tyngsta som hänt i karriären, säger Daniel.

Daniel Karlssons skolning, att tänka positivt i alla lägen, har lyst igenom, och direkt han saknades märktes en större oro i försvaret.

- Man måste försöka tänka så positivt som möjligt. Men mot slutet var det svårt. Det kom inte som någon överraskning att vi åkte ur, vi hade ju flera möjligheter att reda upp det. Men efter hemmamatchen mot Falkenberg kändes allt åt skogen, då var det tungt, säger Daniel Karlsson.

Även om de flesta anser att Daniel Karlsson är alldeles för bra för att spela division 2-fotboll är ytterligare en säsong i Brage inget som han utesluter.

- Vi får se vad som händer. Jag utesluter ingenting i nuläget, säger han.

RONNIE CARLSSON

Mer läsning

Annons