Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sol och regn i Moraveckan

Annons

u Moraduon Magnus Blomberg och Peter Ågren har vunnit varsin dag när Moraveckan i golf nu klarat av tre av sina sju tävlingsdagar.

Moraveckan i golf är nu i full gång. Men det har inte varit en problemfri vecka så här långt. Måndagens partävling fick inställas.

Den bana som normalt klarar av att svälja stora mängder regn utan problem dränktes då av skyfallet. I stället ska man försöka spela den inställda tävlingen den 1 september.

På tisdagen bjöds det dock på bra golfväder och därtill flera fina resultat.

Allra bäst lyckades Peter Ågren från Stockholm, men med Mora som klubbadress. Peter gick runt på 71 slag men sedan man tagit hänsyn till hans handikapp så landade han på 68 slag.

71 "riktiga" slag noterade också tvåan Andreas Nilsson från Björkhagens KG. När det gällde det så kallade scratchpriset krävdes det omspel mellan de båda och då vann Andreas det, medan Peter vann själva huvudtävlingen.

Moraveckan inleddes i söndags med att Magnus Blomberg vann söndagens slagtävling med ett nettoresultat på 70 slag, ett slag bättre än trion Jan Runberg, Per Erik Bogg och Daniel Nordlander, samtliga Mora GK.

NISSE SCHMIDT

Mer läsning

Annons