Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart är det dags för singelspel på Oddset

Annons

u För att spela på singlar och dubblar - vadslagning på en eller två matcher - har de svenska spelarna hittills varit hänvisade till internet.

Den 19 november blir det ändring på det. Då blir nämligen singlar och dubblar även spelbara hos Svenska Spels cirka 3 500 online-ombud.

Singlar och dubblar (på Oddset-spelet Lången) har varit spelbara på Svenska Spels webbplats sedan februari i år. Nu gör de två spelformerna snart entré även hos Svenska Spels ombud.

Det är erfarenheterna från svenskaspel.se som gör att Svenska Spel nu känner sig redo att öppna för singlar och dubblar hos ombuden.

''Vi anser oss nu ha skaffat tillräcklig kunskap för att ta detta steg, singlar och dubblar är ju faktiskt två spelformer där vi som spelbolag tar ganska stora risker'', säger Pelle Kotschack, affärsområdeschef på Svenska Spel.

Precis som på internet krävs det att singel- och dubbelvad registreras med spelkort, dessutom kommer spelet på singlar och dubblar av säkerhetsskäl att omfattas av vissa begränsningar vad gäller insatser och utbud.

''Det är vi tvungna till, exakt i vilken utsträckning kan vi inte i säga i nuläget. Men vår ambition är att naturligtvis ha ett så attraktivt utbud som möjligt'', säger Kotschack.

Mer läsning

Annons