Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slättas första förlust: "Vi mötte ett bra lag

Annons

Förhoppningarna inför matchen var stora bland Slätta-anhängarna. Brage kom till matchen med två raka förluster och en Slätta-seger hade ökat avståndet ner till Borlängelaget till sju poäng.

Nu kom hemmaspelarna aldrig riktigt in i matchen. Ett aggressivt spelande Brage tog direkt hand om taktpinnen och styrde matchbilden i åtminstone 70-80 minuter av matchen.

- När vi kvitterade till 1-1 kändes det rättvist och även perioden innan Brage gjorde 2-1 tycker jag att vi har bra kontroll på matchen.

- Annars gjorde Brage en riktigt bra match och deras första halvlek är i alla fall den bästa jag sett dem göra i år, menar Moberg.

Den dåliga planen gjorde det svårt att rulla bollen och det var knappast något som gynnade de bollskickliga Slättaspelarna.

- Vi måste spela mer med långa bollar när underlaget är på det här sättet, men det klarade vi inte riktigt av och även om Brage var bra så gjorde väl inte vi någon av våra bättre matcher.

Efter fem omgångar har Slätta åtta poäng, en mycket bra utdelning för en nykomling.

- Visst är det bra och det behövs efter som vi har tuffa matcher just nu. Vi hade Forward i förra omgången, Brage i dag och Enköping borta i nästa omgång, konstaterar tränare Moberg.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons