Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slätta slirade på hemmaplan

Annons

- Första halvleken var jämn. I den andra kom vi igång med vårt anfallsspel och allt fungerade ända fram till inläggen som inte alls var bra i dag, sade Slättatränaren Peter Moberg.

Bra var heller inte hemmalagets försvarsspel.

- Nej, vi hade stora problem med deras forwardspar som på egen hand skapade chanser mot vår backlinje.

Den första halvleken ägnades till stor del åt spel på mittfältet. Närmast ett ledningsmål var Slätta när Robert Sjölund prickade ribban med ett skott utanför straffområdet.

Målen kom i stället under matchens andra halva. Efter bara ett par minuters spel tog Söderhamn ledningen med 1-0 efter slarv på mittfältet av Slätta.

Kvitteringen kom ett par minuter senare. En tilltrasslad situation efter en hörna avslutades med att Tobias Forslund dundrade upp bollen i nättaket. Och efter ytterligare några minuter var det dags för ett nytt "hörn-mål". Den här gången nickade Forslund in hörnan från Tobias Redhes känsliga vänsterfot.

- Efter det målet kändes det som om vi hade stenkoll på läget, sade Peter Moberg.

Så var det inte.

Söderhamns farliga forwardsduo, Michael och Magnus Rosén, såg på egen hand till att laget besegrade Slätta för andra gången i år. Förra mötet slutade 3-0.

- Jag är egentligen inte så imponerad av Söderhamn och jag tror inte att laget slutar bland de tre främsta. Vi är ett bättre lag, men måste visa bättre skärpa i framför allt inläggen i kommande matcher.

Närmast väntar tabelltrean Hudiksvall.

- Kul med en toppmatch. Efter den här förlusten skiljer det bara tre poäng mellan oss och Sandviken. Förhoppningsvis leder det till att vi vaknar ordentligt, sade Moberg.

Tobias Forslund förtjänar plus för sina två mål och bra spel i övrigt. Duktig var även högerbacken Tomas Johansson.

- Ja, vad gäller övriga så måste jag nog använda klyschan "de kan bättre", sade Slättatränaren.

SLÄTTA-SÖDERHAMN 2-4 (0-0)

Målen: 0-1 Michael Rosén (47), 1-1 Tobias Forslund (50), 2-1 Tobias Forslund (56), 2-2 Magnus Rosén (61), 2-3 Michael Rosén (70), 2-4 Magnus Rosén (90).

Domare: Salko Basic, Örebro.

Publik: 137.

STEFAN ERICSON

Mer läsning

Annons