Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skador problem för Brage

Annons

Segermatchen , 2-1 mot Gamla Uppsala på Domnarvsvallen i fredags, gick inte notoriskt i dur för Brage.

Under matchen fick nämligen matchvinnare Jörgen Sundström känning i ett knä, en skada som började kännas mer och mer och som gör att han måste avstå dagens bortamatch mot serietrean Sirius på Studenternas i Uppsala.

- Tyvärr är det så. Och tyvärr finns det orosmoln kring fler av de andra spelarna också, säger tränare Lasse Ericson.

Nämner Colo Halits skadade fot som ett exempel, Marcos Villarroels sammalunda som ett annat.

- Sedan känner Seyhmus Abic av en förkylning igen. Vi ska testa innan match hur som helst, förhoppningsvis är alla tre disponibla.

Vad gäller Sirius så ställs Ericsons manskap på nytt mot ett kompakt lag, där snabba spelvändningar är ett av kännetecknen.

- Många långa bollar på Johan Pettersson i främre linjen lär bli melodin.

- Hur som helst ska det bli kul att se om mina killar kan visa samma inställning som senast. Förhoppningsvis med lite fler mål som följd den här gången, påpekar Bragetränaren.

- I alla fall har det sett positivt ut på träningarna. Och fortsätter vi skapa som vi gjort i många matcher, så kommer målen också. Så är det bara.

Bragetruppen i kväll: Magnus Helin, Per Fahlman, Marcos Villarroel, Mikael Karlsson, Jonatan Lundevall, Alexander Ekblad, Mattias Johansson, Keba Ceesay, Johan Persson, Seyhmus Abic, Colo Halit, Niclas Olausson, Mattias Pettersson Kristoffer Englund, Johan Mattsson, Mats Theander, Kristoffer Melin, Peter Nilsson.

BJARNE SOLUM

Mer läsning

Annons