Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sex poäng ett måste för Mora

Annons

Mora har haft många viktiga matcher på sistone och inför den här helgen väntar ytterligare två.

Först ut väntar Rögle i kväll. Ett Rögle som blev utspelat av Mora i början av serien och som fick vända hem med 0-6 i baken.

- Vinner vi över Rögle är det bara två poäng som skiljer till dem, konstaterar Grötting.

I onsdags förlorade Rögle med klara 6-1 mot Tingsryd och i sista matchen innan juluppehållet åkte de på en riktig stjärnsmäll mot Bofors.

- Vi vann med hela 9-0 och ska jag försöka ge någon förklaring till det, så var det väl att vi hade en jättebra dag medan Röglespelarna såg väldigt tröga ut, säger Boforstränaren Leif Strömberg.

Boforstränaren tror dock inte att Rögle är på så säker mark.

- Förutom Mora har de kvar att möta Gislaved och Halmstad. Det är två jättederbyn och det blir inte lätt för Rögle att vinna dessa båda matcher.

Men som det ser ut i dagsläget bör Rögle greja de poäng som gör att de är klar för superallsvenskan. Då återstår kampen om den fjärde platsen mellan Mora och Bofors.

Avgörs det på söndag?

- Jag har hela tiden sagt att det kommer att avgöras den sista omgången och det står jag fast vid, säger Boforstränaren.

När det gäller mötena mellan Mora och Bofors, är det bortalagen som dragit det längsta strået i de tre föregående matcherna.

På skadelistan finns Anders Broberg och Rickard Hallgren. Eventuellt kan Rickard spela mot Bofors.

JÖRGEN WÅGER

Mer läsning

Annons