Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säter vann målrik match

Annons

Tio minuter in i första halvlek kunde vi se snabba fötter och ett bra rörligt spel från båda lagen.

Det var en jämn match där Säters IF var det starkaste laget när det gällde att göra mål. Framför straffområdet var killarna hungriga och viljan att göra mål fanns där.

Det visade sig i matchens 31:a minut, då Säters Robert Fernström slog in bollen efter en lyckad frispark strax utanför straff-området.

Jubel på läktaren och Säter tog ledningen.

Målen fortsatte att rulla in och Säter gjorde 2-0 genom Martin Möller. Strax innan halvtid kom IF Tunabro i en snabb och lyckad kontring, som resulterade i att Anders Löfling satte ditt bollen, 2-1, innan det blev dags för pausvila.

- Jag tyckte att vi var vassare än Tunabro, så jag är väldigt nöjd, säger tränare Tomas Hultgren.

Andra halvlek drogs i gång och målen kom snabbt från båda lagen.

IF Tunabro gjorde 2-2, målet insparkat av Anders Löfling, hans andra mål. Bra fotboll fick man njuta av från sidan, då planens ytor utnyttjades med ett bra spel och passningar.

Säters IF stod för de två sista målen som gjordes av Erik Seger och Jonas Östlund.

- Jag vill berömma Robert Fernström, som gjorde en kanonmatch och vi hade även en stabil Martin Möller, passar Tomas på att säga efter matchen.

Det blev inte bara en del mål utan också en hel del gula och röda kort under matchen. Först blev det en frilägesutvisning för IF Tunabro och därefter två gula kort till Andreas Samuelsson, som fick lämna planen. Ett gult kort också till en av målskyttarna i Säters IF; Martin Möller.

För övrigt så blev Martin Möller matchens lirare i Säters IF, och för IF Tunabro Stefan Hansson.

Matchen kunde lika gärna ha slutat oavgjort med en mycket sevärd fotboll på Säters IP.

Hemmalaget var hungrigast och tog hem sina tre poäng.

- Jag är mycket nöjd med vårt spel, men vi kunde ha utnyttjas de två röda korten som blev i matchen och spelat ut IF Tunabro mer. För övrigt är jag mycket glad över segern.

Säters IF hade en del publik som stöttade hemmalaget samt ett suveränt fotbollsväder.

SÄTER-TUNABRO

4-2 (2-1)

Målen: 1-0 Robert Fernström, 2-0 Martin Möller, 2-1 Anders Löfling, 2-2 Anders Löfling, 3-2 Erik Seger, 4-2 Jonas Östlund.

KARIMA EDELL

Mer läsning

Annons