Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säsongen är över

Annons

- När jag bestämde mig för att gå tillbaka till KAIS Mora, så gick det inte, säger Linda.

Moratjejen provade i januari några veckor med spel i Falun, klubben hon representerade för några år sedan innan en knäskada satte stopp.

Linda kände dock att hon aldrig riktigt fick chansen den här sejouren och ville därför återvända till den klubb hon började säsongen i.

- Jag var kanske med tre, fyra matcher, men det blev bara några enstaka inhopp. När jag inte ens fick chansen att spela en hel period, så tyckte jag inte det var värt att pendla fyra gånger i veckan mellan Mora och Falun. Jag orkade helt enkelt inte, förklarar Linda.

Hon pratade med IBF Faluns ledning och de var villig att låta Linda gå tillbaka till KAIS Mora.

- Jag trodde inte att det skulle vara några problem att återvända, men det gick tydligen inte. Jag vet inte riktigt varför, men det var nån regel som gjorde att det inte gick.

Och där står Linda nu, utan klubb att spela i. Men i dag är det dock inte något hon sörjer allt för mycket över.

- Nej, det är faktiskt ganska skönt att inte ha det där "måstet". Jag blev så less då jag inte fick spela med KAIS Mora igen att jag tappade lusten för innebandyn, säger hon.

Hur det blir nästa säsong, om hon återupptar innebandyn, återstår att se.

- Jag tränar en del på egen hand och innebandyn vill jag bara koppla bort. Som det känns nu har jag tappat sugen, men vi får se hur det blir längre fram, säger Linda Hellström.

JÖRGEN WÅGER

Mer läsning

Annons