Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Michelle från Ilbäcken rad upp framgångar på hästryggen

De senaste helgernahar 14-åriga Michelle Cranning Hillgren från Ilbäckens Ryttarförening tävlat i Ljungby, Karlstad och i Södertälje. I Ljungby, på deras nationella ponnytävling lyckades hon ta hem vinsten i högstaklassen för helgen, en Msv A med Woodfield Night Light.

Annons

I Karlstad, Carlstad Horse Show, som var en nationell hästtävling, blev Michelle andraplacerad med Blue Captain i 120, hon kom också sjua i 120 och en femte plats i 130 med hästen Account. Karlstad var en ren vuxentävling, där alla tävlar på samma villkor. Här lyckades Michelles hjälp, Oscar Lissjanis att vinna det prestigefyllda första priset för bästa groom. Hanfick förstaplats rosett och en fin bänk.

I Södertälje var det dags för Blue Captain att ta hand om andraplatsen i Lilla Södertäljehoppet. Medan ponnyn Wischin Chin M hoppade till sig en tredjeplats i Msv B och även en tredjeplats i Prins Carl Philips semifinal nummer tre efter en fin dubbelnolla. Med till Södertälje var även EM Children hästen Vanilla F som gjorde sin första tävling efter en halsoperation. Hon hoppade 0 + 4 fel första dagen och en dubbelnollaandra dagen.

Nu återstår det en semifinal i Skåne innan de fyra platserna till Friends Arena har hittat sina deltagare. Just nu ligger Michelle på en andra plats totalt efter en andraplatsi Gagnef och nu en tredjeplats i Södertälje vilket har gett värdefulla poäng.

Nästa tävling efter det är riksfinalen på Elmia i Jönköping där Michelle har kvalat in ponnyn RonjaRocker som en av 6 ponnyer i Sverige. Helgen efter det är det dags för inomhus SM i Helsingborg där hon tävlar två ponnyer och en häst.

Med Woodfield Light blev det fina framgångar i Ljungby för Michelle Cranning Hillgren.

Mer läsning

Annons