Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Guld och silver till dalaryttarinna vid riksfinalen

I helgen var det dags för riksfinal i Equality Children i Jönköping på Elmia Scandinavium Horse Show. Michelle Cranning Hillgren med sin D ponny Ronja Rocker tog hem segern och var ett av sex ekipage som via delfinaler tagit sig till riksfinalen.

Annons

Michelle fick tillriktigt fina rundor och tog hem segern i inverkansridningen där Sylve Söderstrand och Lisen Bratt Fredrikson var domare. De berömde Michelle för hennes mogna ridningoch hennes känsla för banans rytm. Andra dagen var det en vanlig A1:a där Michelle och Ronja red utan fel och fick delta i omhoppningen. Här föll tyvärr en bom i kombinationen och ekipaget slutade på fyra fel. Det räckte ändå till andraplatsen totalt och Dalarna tog hem andrapriset efter Skåne.

Så en fjärdeplats,en andraplats och en vinst blev facit för Michelle från Ilbäcken i denna riksfinal. Nu är Michelle hemma och packar om för på onsdag bär det av till Helsingborg och inomhus SM med Woodfield Night Light och Wischin Chin M samt riksmästerskap Children med hästen Vanilla F.

RonjaRocker och Michelle Cranning Hillgren.

Mer läsning

Annons