Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Positiv trend för BS

Annons

- Till nästa år planerar vi att budgeten återigen ska hamna på plus med cirka 600 000 kronor, samt att vi till 2007 har reducerat skuldbördan till 1,2 miljoner, berättar styrelseledamot och BS-ekonomiskt ansvarige Mats Sonehag, som ser positivt på klubbens kommande budget, så länge inte några överraskande negativa utgifter dyker upp.

Ett av de ekonomiska målen till kommande säsong är att försöka hålla, men även öka publik intäkterna, samt ha en oförändrad försäljning. Det handlar även om att bibehålla och hitta nya sponsorer. Klubbens Team 70, ett företagsnätverk bestående av 70 företag, har inneburit ett lyft för försäljningen. Nätverket är kontrakterat för en treårsperiod och i dag är det kö att få vara medlem.

- Om två år räknar vi med att klubbens skuldbörda ska vara borta, menar Mats Sonehag. Klubbens sportsliga mål inför kommande säsong ska, precis som fjolårssäsongen, ta laget till kvartsfinalspel.

Sportchef Sören Persson berättade även under gårdagens årsmöte i Lugnets bandystuga, att säsongen 08/09 har Falu BS som mål att spela SM-final.

Han belyste även att klubben bland annat ska fortsätta med en hög kvalitativ elitverksamhet, samt ha en bred ungdomsverksamhet.

Årsmötet i går klubbade igenom följande styrelse. Jan Fällman blev omvald som ordförande. Omvalda i styrelsen blev Magnus Björklund (2 år), Lennart Björling, (2 år), Mats Sonehag (1 år).

Övriga ledamöter: Hans Liljegren, Eva Lööf, Stefan Nykvist, Bo Selerud.

Omvalda till styrelsesuppleanter, alla under 1 år, blev Anders Ericson, Lars-Erik Fix, Hans Paulsen, Leif Söderlund.

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons