Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Persson tänker överraska

Annons

INNEBANDY/FALUN.

u - Det är alltid roligt att möta Balrog och för första gången på länge får vi spela en icke måste-match. Mot Balrog kan vi göra en kanonmatch, men ändå förlora.

IBF Faluns tränare, Klas Persson, ser fram emot morgondagens match mot Balrog, där han kan ställa ett näst intill friskt lag på benen.

Maria Söderströms korsbandsskada hindrar henne fortfarande från spel och lär så göra i fler veckor ytterligare.

- "Söder" får börja bygga upp sitt knä och jag räknar med henne tidigast om tre veckor. Det är när slutspelet börjar hon förhoppningsvis ska vara tillbaka fullt ut.

De två tidigare matcherna den här säsongen mellan Falun och Balrog har varit både spelmässigt och målmässigt jämna historier. I Falun ledde IBF med 4-3 med fem minuter kvar att spela, men tappade till förlust med 6-4.

I Norsborg slutade matchen 2-2.

- Och i den matchen tycker jag att vi var närmast segern. Det blir nog en sevärd match i morgon och vi har en del överraskningar i spelet att bjuda Balrog på.

I "Söders" frånvaro fortsätter Johanna Engström att vikariera som center mellan Hannele Jansson och Gabriella Ludvigsson.

- Johanna kan aldrig ersätta "Söder", men det här är ett utmärkt tillfälle för henne att utveckla sig och hon har sett bra ut den senaste tiden.

qq

I herrarnas division II Södra Norrland spelas i dag en ren seriefinal, när Mora tar emot Falun. Tabellettan Mora har fem poäng tillgodo på Falun och har vid en eventuell seger i det närmaste säkrat en plats i division I nästa säsong.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons