Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pär Fahlén till Motala

Annons

Många klubbar var aktuella men till slut blev det allsvenska IFK Motala som lyckades kontraktera Pär Fahlén.

Den 23-årige Grängesbördige mittfältaren har de senaste två säsongerna spelat för Bro-berg i allsvens- kan, men där har hans bandyliv inte varit särskilt bra.

Han har tidigare spelat för Sandvikens AIK, men när nu en övergång blev aktuell var inte SAIK intresserat av Fahlén. Däremot har norska Mjöndalen, Gripen Troll-hättan, Skutskär och moder-klubben Grängesbergs BK nämnts som tänkbara alternativ. Men det blev alltså Motala som Pär skrev på för.

- Det är helt klart en mycket kompetent spelare och det blir en klar tillgång för oss, säger Pär Beckne i IFK Motalas ledning till Motala Tidning.

Pär Fahlén och hans sambo kommer senast i augusti att flytta till Motala från Sand-viken, varifrån Pär pendlat till Söderhamn och Broberg.

- Det känns helt rätt för mig att spela för IFK Motala, säger Pär Fahlén till Motala Tidning.

Fina LFfI-

framgångar

u Ludvika FfI hade stora framgångar i lördagens Bilmetrospelen i friidrott i Falun. Tre segrar och en andraplats blev det för FfI-ungdomar i hällregnet.

Tomas Hultgren vann 800 meter för P15, Jenny Johansson vann 80 för F13 och seger blev det också för Emma Ivarsson på 200 för F12. Silverplatsen fixade Emma Jansson på 800 för F15.

Emma Jansson och hennes tvillingsyster Anna har också med gott resultat deltagit i Stockholm Mini Marathon. I F14-klassen över 2 140 meter slutade Anna Jansson sjua på tiden 8.12, två sekunder snabbare än åttondeplacerade systern Anna.

Patrik Hedin

femma i Gävle

u Patrik Hedin från Luvdika, men tävlande för Alfta Edsbyn, deltog i SH Transport Cup i motocross på Gävle motorstadion i lördags.

Han fick till det bra i både första och andra heatet i klassen MX2 och slutade som totalfemma av 40 deltagare i seniorklassen.

Mer läsning

Annons