Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På gräset i Åshammar blev Falu BS vinnare igen

Annons

- Dels var det roligt att få vinna igen. Sedan är det roligt att vi spelar bra i 90 minuter och inte lägger av efter 3-0, säger Lindén.

Redan i den andra minuten gjorde Patrik Bergström 0-1 på straff och det var startskottet för en härlig BS-offensiv.

Med ett fyndigt och rörligt anfallsspel rullade gästerna gång på gång upp hemmaförsvaret och flera av målen tillkom efter rena mönsteranfallen eller klockrena avslut.

- Vi skapade väldigt många målchanser och det är det offensiva spelet jag är mest nöjt med. Vi hade många fina anfall som vi gjorde mål på och dessutom några underbara avslutningar, säger Lindén.

Efter 0-3 i halvtid var matchen i praktiken körd, men Falu BS gasade på även efter paus och redan 20 minuter in på den andra halvleken var segersiffrorna, 0-6, spikade.

- Killarna ville verkligen visa vad de kan efter några mindre bra matcher. Mot Enskede senast var vi lite down, men det berodde nog också på att vi var ordentligt nedtränade.

Skadeläget ljusnar allt mer i Falu BS och den startelva Lindén ställde upp med mot Gestrike/ Hammarby, kan vara den som spelar i premiären.

- Ja, de som spelade försämrade ju inte direkt sina chanser, säger han.

Startelvan i BS: Janne Kivineva - Magnus Korsgren Per Hallberg, Daniel Killgren, Johan Adolfsson - Andreas Hedlund, Johan Engström, Patrik Bergström, Jonas Åkerlund - Johan Eklund, Mats Theander.

GESTRIKE/H-FALU BS

0-6 (0-3)

Målen: 0-1 (2) Patrik Bergström (straff), 0-2 (17) Johan Adolfsson, 0-3 (34) Jonas Åkerlund, 0-4 (49) Patrik Bergström (straff), 0-5 (63) Mats Theander, 0-6 (65) Andreas Hedlund.

THOMAS LIND

Mer läsning

Annons