Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oskars genombrott

Annons

- Skönt att det lossnade. Annars har det varit en tung säsong med krånglande ljumskar och operation av halsmandlar, fortsatte Oskar, innan vi bad om en målkommentar:

- Vid första målet fick jag ett pass av Olérs (Daniel red anm) bakom målet. Sedan petade jag in min egen retur.

- På andra målet fick jag ett fint långpass av Olérs, sedan gick jag på insidan av backen och sköt i skäret.

Har du gjort två mål i A-laget tidigare?

- Ja, borta mot Hille i fjol, då vi vann med 11-2. Fast de här målen var lite viktigare...

Tror vi det. Poänggivande dessutom. Det är bara att hoppas att det lossnat för 19-åringen på allvar nu. I så fall kan Hane bli en bra injektion i kommande kval-spel.

För dit är Borlänge på väg, trots att man i går tappade andraplatsen till Enköping.

- Hade vi haft 22 Oskar Hane i dag, hade vi vunnit med 22-1, berömde BHF-tränaren Ulf Hall, som inte var glad över spelarnas inställning i inledningen.

- I början fokuserade vi på fel saker. Inställningen var också dålig. Valbo fick även en snygg start genom sitt tidiga ledningsmål, och därmed extra vind i seglen, sa Hall och fortsatte:

Orsaker som verksamt bidrog till att Valbospelarnas tuppkam också växte. Valbo spelade tight i försvarszon och kontrade blixtsnabbt matchen igenom.

Borlängetränaren fick upp farten på hemmaspelarna inför sista perioden. En period Borlänge dominerade kraftigt och borde ha avgjort i. Valbo-keepern Patrik Eriksson var dock omutlig och räddade en poäng åt sitt lag.

Hyfsat jämnt över lag i BHF. Extra plus dock till nämnde Hane, starke Daniel Persson och säkre målvakten Rickard Nilsson.

PER-ÅKE GRANLUND

Mer läsning

Annons