Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Orosmoln över elitseriematch

Annons

Strejken på SAS drabbar Masarna. GP-vinnaren Leigh Adams var hemma i England i går efter match i Polen i söndags för att köra engelsk ligamatch på kvällen.

- Men det blev inställd, så han kunde ju lika gärna ha flygit direkt till Sverige.

Simon Stead tog det säkra före det osäkra och bokade om från SAS till KLM.

För Smederna handlar det om skador. Wieslaw Jagus kraschade svårt på GP:et i lördags med brutet finger och en rejäl mörbultning som följd. Det gjorde att han fick startförbud av läkaren. Han är ett osäkert kort i kväll. Dessutom ska också Krzysztof Buczkowski vara skadad.

- Men speedwayförare är ett speciellt släkte så jag räknar med att de är med tills de inte dyker upp. Och vi kan inte fokusera på vilka motståndarna är. Vi ska se till vad vi själva ska göra.

- Oavsett vilket lag de har räknar jag med en bra chans till seger för oss.

Och så var det det här med vädret. Tisdagar brukar betyda regn över Brovallen och SMHI har regn hela tisdagen i sin prognos.

- Det låter inte bra. Vi vill ju gärna att publiken kommer till oss.

Fakta: Lagen i kväll

  • MasarnaAvesta: 1) Billy Hamill, 2) Simon Stead, 3) Antonio Lindbäck, 4) Dave Watt, 5) Leigh Adams, 6) Daniel Davidsson, 7) Linus Sundström, 8) Robin Bergqvist. Smederna: 1) Rory Schlein, 2) Eric Andersson, 3) Krzysztof Kasprzak, 4) Krzysztof Buczkowski, 5) Wieslaw Jagus, 6) Linus Eklöf, 7) Morten Risager, 8) Robert Henderson.

Mer läsning

Annons