Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onsdagskvällens matcher i division 4

Annons

AVESTA-KORSNÄS

0-0

Korsnäs hade en trög inledning av matchen, men efter den första kvarten dominerade gästerna första halvleken. Flera fina chanser ledde dock inte till någonting. Bland annat lyckades Markus Rohlén skjuta över öppet mål.

I andra halvlek blev matchen betydligt jämnare. Dock utan att något av lagen egentligen skapade några farligheter.

- Jag är lite missnöjd med resultatet, menar Korsnästränaren Lars "Bullen" Björkman. Jag anser att vi faktiskt borde ha fått något mål i första halvleken. Visst är Avesta ett tippat topplag, men spelar vi bra, borde vi vinna en sådan här match.

Nu var det inte många som var på hugget hela matchen. Undantaget var Magnus Isaksson, som gjorde sitt bästa i 90 minuter. Plus också till Kjell Viksten och Marcus Karlsson.

GAGNEF-MALUNG

2-1 (0-0)

Målen: 1-0 Vehbija Hadzibajramovic, 2-0 Thomas Svensson (straff), 2-1 (straff).

Efter en jämn första halvlek, utan egentliga målchanser åt någondera hållet, tog Gagnef över mer och mer av spelet i den andra. Speciellt sedan Vehbija Hadzibajramovic fick hoppa in i matchen, blev det riktigt farligt.

Först försökte Malungsförsvaret ställa honom offside, men det lyckades de inte med, och "Bebby" kunde runda Malungsmålvakten och promenera in i målet med bollen.

Tio minuter senare var det färdigt igen. "Bebby" blev fälld i friläge, och Thomas Svensson kunde slå in straffen till 2-0.

Därefter började Gagnef spela mer defensivt, vilket gav Malung lite mera chans att komma till sin rätt. Och med tre minuter kvar av matchen var det Malungs tur att få en straff. En straff som via Tobias Kapla också den ledde till mål - 2-1 som blev slutresultatet.

I hemmalaget var mittbacken Ted Danielsson och Tony Dyrsmeds de genomgående bästa i laget. I andra halvlek var även Andreas Danielsson riktigt bra.

BULLERMYREN-TORSÅNG

2-0 (1-0)

Målen: 1-0 Pär Magnusson, 2-0 Anders Simonen.

Domare: Ermin Coralic, Ludvika.

Publik: Cirka 75.

Bullermyren gjorde ett mål i början på vardera halvlek. Det räckte till seger i fyranderbyt mot Torsång.

- Orättvist. Vi var minst värda en poäng i dag, så som vi slet, suckar Torsångtränaren Jan-Åke Rosén.

Men hur Torsång än försökte blev det inga mål. Alltid lika farlige Anders Blomfeldt var den som stod för målchanserna i Torsång, men vid de allra flesta lägena var BIK-försvararen Emil Gilmander med på noterna. Emil Gilmander var bäst på plan tillsammans med Anders Simonen och Johan Rosenqvist, medan hela Torsång får godkänt för en bra kämpainsats.

- Det är bara att ta nya tag, slår Rosén fast.

Bullermyrens Bosse Ericsson var av förståeliga skäl på ett betydligt bättre humör.

- Den här matchen går inte till historien som en av de mest välspelade, menade han. Men skönt med tre poäng är det i alla fall.

MORA-TUNABRO

0-2 (0-1)

Målen: 0-1 Jan Magnusson, 0-2 Andreas Hansen.

Domare: Ronnie Eriksson, Äppelbo.

Publik: 63.

Ett skadedrabbat Tunabro bjöd inte på det spel som laget tidigare presterat.

Ändå räckte det för att besegra Mora med 2-0 och gå upp i ensam serieledning, då Korsnäs bara fick oavgjort mot Avesta.

- Vi gör en riktigt dålig första halvlek och tror vi är kvar i 7-0 matchen mot Avesta. Trots det har vi ledningen med ett mål, säger Tunabros spelande tränare Kenny Hermansson.

Som i andra halvlek också fick se vänsterbacken Anders Holst bli fotskadad efter en tuff tackling från Olle Sandström.

- Men vi tätade till spelet lite i andra halvlek och skapade rätt mycket. Mora kanske hade mera boll, men vi hade bra försvarsspel och släppte inte till några riktigt heta chanser, säger Kenny.

Mer läsning

Annons