Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oavgjort för IFK

Annons

Hedemora bortamötte Östansbo i går och fick med sig en poäng hem.

- Oavgjort var väl rättvist, men vi var det bättre laget, sade Hedemoratränaren Mikael Lindgren.

Annars var det mest kamp på den svårspelade gräsplanen och inget av lagen spelade särskilt bra, även om Hedemora försökte.

- Ja, vi försökte åtminstone spela bra fotboll, sade Lindgren.

För Östansbo var det en viktig poäng som bärgades.

- Det var viktigt att inte de vann, men det hade varit väldigt bra om vi fått tre poäng. Vi siktar väl in oss på att ligga i mitten, vi har ett väldigt ungt lag som kämpar. Det kommer att bära frukt senare, sade Tommy Medén, tränare för Östansbo.

Medén var trots allt inte alltför missnöjd med resultatet.

- Det var relativt rättvist, men jag tycker att vi bjuder på tre mål. Hedemora bjöd inte upp till något spel utan slog långa bollar. Vi hade problem med det och vi försökte spela och skapa, säger Medén.

Det lyckades de med och hade förutom de tre målen, två skott i ribban. Bäste spelare i Östansbo var mittfältsmannen Markus Valtonen och Tobias Dafgård, född -86, som gjorde sin första match i laget från start.

- Sedan hade vi matchens kung, Anders Stenström, född -85, som gjorde våra två första mål. Han var suverän, säger Medén.

I Hedemora stod Robert Hellberg för en lysande insats och var helt klart bäst i laget. Inhopparen Jimmy Johansson gjorde också en kanonmatch.

ÖSTANSBO-

HEDEMORA 3-3 (2-2)

Målen, Hedemora: Mikael Öh, Stefan Ericson, Erik Byhlin.

Östansbo: Anders Stenström 2, Fredrik Andersson.

Mer läsning

Annons