Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oavgjort för Brages juniorer

Annons

uBrages juniorer är som bekant med på a-lagets träningsläger i Holland. Och i går träningsspelade de mot ett lag som hette Herkuieles. 1-1 slutade matchen efter att lagen dominerat varsin halvlek.

- De var ett par år äldre än oss och är ett elitlag här i Holland. Men vi gjorde en otroligt bra match, främst i andra halvlek, säger tränaren Janne Mian.

Holländarna var det klart bättre laget den första halvleken.

- Vi fick slita hårt i det defensiva spelet. Vi hade inte så mycket boll då och holländarna hade bra fart under fötterna, säger Mian.

Herkuieles gjorde 1-0 efter drygt 25 minuter och det stod sig halvleken ut.

- I andra tog vi över lite mer av spelet och rullade boll riktigt bra.

Kvitteringen kom efter drygt 20 minuter spelade av andra halvlek. Mats Theander avslutade ett mycket grant anfall med att lobba över motståndarmålvakten.

- Matchens snyggaste anfall. Vi visade en härlig inställning hela matchen. Jag är otroligt nöjd med vår insats. En sådan här gång ska hela kollektivet ha en extra stor portion beröm, berömmer Mian.

Som annars är nöjd med träningslägret så här långt.

- Det mesta har varit till belåtenhet, avrundar han.

Brages a-lag tränade igår två gånger på dagen.

- Det har varit bra fart på träningarna, rapporterar Bernt Ljung.

Att notera i övrigt så har anfallaren Mounir Tajou slutligen skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben. I och med det så är truppen nu komplett, med sexton utespelare och två målvakter.

ANDERS GRANLUND

Mer läsning

Annons