Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt kontrakt för Jonas Gatu

Annons

Ytterligare en av IBF Faluns egna produkter har gett klartecken för en fortsättning. Den spelskicklige centern Jonas Gatu, som i år fått sitt genombrott, har signerat ett nytt tvåårskontrakt med Dalarnas stolthet i innebandy, IBF Falun.

Den 21-årige Jonas Gatubildadekedja tillsammans med Mattias Lindberg och Johannes Skog i den så kallade "Fimpkedjan" den gångna säsongen. Han bokfördes för totalt 17 poäng (13 mål och 4 assists) på 22 matcher i Elitserien.

- En extremt talangfull spelare som kommer att bli intressant att följa det två kommande säsongerna, kommenterar huvudtränaren Mika Packalén.

J20-leksingar

utslagna

u Det tog tvärstopp för Leksands J20-lag i SM-semifinalen mot Frölunda. Efter 0-3 hemma i Leksand i onsdags blev det i går jobbiga 0-8 borta och därmed var säsongen slut för Göran Tärnlunds gäng.

- Vi hade pratat om att vi skulle vara med ordentligt från start den här gången och försöka få dem frustrerade över att inte få hål på oss. Men det blev precis som uppe i Leksand, de gjorde mål tidigt och sedan var det liksom inget att snacka om, säger besvikne Leksandstränaren Göran Tärnlund.

De 350 åskådarna i Åby ishall kunde konstatera att Frölunda helt enkelt var numret för stort för Leksand den här dagen. 57-17 i skott säger väl egentligen det mesta.

FRÖLUNDA-LEKSAND

8-0 (2-0, 3-0, 3-0)

Frölundas mål: Fredrik Pettersson 2, Morten Madsen 2, Anders Eriksson, Kirill Starkov, Sebastian Karlsson, Anton Axelsson.

Skott: 57-17 (17-6, 16-5, 24-6).

Mer läsning

Annons