Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyförvärv i BHF

Annons

- Visst känns det bra att det är klart, säger sportchefen Mats "Horndal" Johansson.

Anders Eng är en skridsko-skicklig back som de senaste två säsongerna har spelat i division 1-laget Arvika. Före det har han varit i Lillehammer.

- Det är där ifrån han kommer ursprungligen. Anders är ingen fysisk spelare utan mer lagd åt det spelande hållet, berättar "Horndal".

Med tanke på förutsättningarna var det ganska givet att Anders skulle spela för BHF.

- Ja, det kan man nog säga. Han ska nämligen studera här på Högskolan, avslöjar "Horndal".

Det andra och sista nyförvärvet, Ola Pettersson, kommer från början ifrån Leksand.

- Han är från den uppmärksammande "82-kullen". Ola är en stor och stark ytterforward som dessutom är rightare. Han har ett väldigt bra skott och vi hoppas det kommer att bli en hel del poäng från hans klubba i vinter.

Ola kommer närmast från divsion 1-klubben Härnösand men har också spelat i Västerås IK en säsong. Truppen innehåller i dagsläget 2 målvakter, 8 backar och 12 forwards.

BHF har som synes värvat väldigt ungt till kommande säsong.

- Vi arbetar utifrån de resurser vi har. Vi har en otroligt ung trupp i år. Samtidigt så tror vi också självklart på den här satsningen, försäkrar "Horndal".

Hur blir det med Tomas Forslund?

- Vet faktiskt inte. Vi har inte hört något nytt därifrån. Men om han vill, så är han givetvis välkommen att spela med oss. Hans rutin skulle naturligtvis vara oerhört värdefull, avrundar "Horndal".

ANDERS GRANLUND

Mer läsning

Annons