Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny seger för LVBK

Annons

Ludde stod kanske för årets tuffaste motstånd men Långshyttans VBK vägrar att förlora och räknade in sin nionde raka seger på lika många matcher i division III.

Matchen fick en lite förvirrad inledning. LVBK såg ut att ha skaffat sig ett litet grepp om första set när det visade sig att hemmalaget gått fel i en rotation några bollar tidigare. Istället för 8-6 i hemmafavör så räknades nu poängställningen om och blev till 8-4 till Ludde.

Detta underläge orkade aldrig LVBK vända på och första set gick till Ludde med 25-20.

Stärkta av setsegern spelade nu Ludde mycket bra och gick snabbt fram till 13-7 i det andra. Långshyttan gav sig dock inte utan segade sig ikapp och kunde avgöra på sin tredje setboll fram till 27-25.

I det tredje setet förändrades matchbilden rejält. LVBK började spela mycket bra och kunde snabbt vinna setet med hela 25-13. Även fjärde set dominerades kraftigt av Långshyttan och vanns med 25-18 efter stabilt spel.

Bäst i Långshyttan var Magnus Bobäck som stod för hela 20 anfallspoäng. Extra beröm också till Stefan Lagerström och Staffan Lundgren. I Ludde utmärkte sig Johan Malmsten.

LÅNGSHYTTAN-LUDDE VBK 3-1

(20-25, 27-25,

25-13, 25-18)

Mer läsning

Annons