Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det allvar, LFK

Annons

u Ludvika FK är i en besvärlig situation i division 2 västra Svealand.

Och det har fått tränarduon Magnus Edberg/Thomas Sundberg att göra förändringar till dagens match mot IFK Ölme på bortaplan och tala allvar med spelarna.

- Jag hoppas att vi har fått alla spelare att förstå allvaret i det här. Vi får bara inte åka ur, säger Thomas Sundberg.

Sundberg konstaterar att flera lag är illa ute, bland andra IFK Ölme, så därför är dagens match av yttersta vikt.

Edberg/Sundberg provar i dag ett nytt anfallspar - Nate Kolano och Yann Le Mau.

- Båda är löpstarka och duktiga att jobba hemåt. De är offervilliga och kan ta för sig, säger Sundberg.

Jens Karlsson går in från start till höger på mittfältet i stället för Mattias Pettersson, som börjar på bänken. Per Östlund är avstängd och Jens Källving är väg tillbaka och är med som avbytare i dag.

V/G har fått

arbetsro

FOTBOLL/BLÖTBERGET

u I dalafyran ser det nu ljusare ut för Vulcanus/Gonäs efter bortasegern mot Aspeboda förra helgen. Avståndet ned till det förhatliga strecket är fem poäng och i eftermiddag finns goda möjligheter till en ny trepoängare då V/G tar emot Malungs IF.

Gästerna är bara en pinne före Blötbergslaget, så någon omöjlig uppgift är det definitivt inte. Endast en febersjuk Per Forsberg saknas i dagens V/G-trupp.

LFK J imponerar

FOTBOLL/LUDVIKA

u Ludvika FK:s juniorer i Gävle Dala elit fortsätter att rada upp segrar. Senast blev det klara 4-0 (1-0) hemma på Hillängen mot IK Brage.

En mycket stabil och stark insats av LFK där samtliga spelare ska ha en eloge. Ett extra plus för målvakten Fredrik Rydberg, Mats Norström, Jens Karlsson, Johan Hussfelt och Christoffer Lind.

LFK:s mål: Mikael Hagberg; Jonas Vääntäjä, Mattias Hellberg, Christoffer Lind.

Mer läsning

Annons