Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norelius med mot Värmbol

Annons

På fredag är Falu BS-forwarden Rikard Norelius spelklar för Ludvika FK och tränaren Lars Björkman räknar som väntat med att använda 28-årigen per omgående.

Det betyder att han finns med i lördagsmatchen mot Värmbol på Hillängen.

- Rikard har tränat två gånger med oss den här veckan och jag hoppas att han ska kunna bli en injektion med sin division 2-rutin, kommenterar Björkman.

- Jag kan i alla fall säga så mycket att Rikard åtminstone sitter på bänken på lördag.

Det blir Söderbärkesonens andra sejour i Ludvikaklubben. Han fanns med som junior i början på 90-talet men tog då ingen plats i A-laget. I fortsättningen blev det Söderbärke GoIF, ett mellanspel i norrländska Tavelsjö, sedan Smedjebackens FK och de senaste fyra säsongerna, Falu BS.

Efter en säsong med sjukdomar och skador har Norelius hamnat utanför Falu BS A-lag och därmed blev det en öppning mot Ludvika FK.

Spelklar för LFK är också den storväxte marockanske målvakten Driss Assmar, som är mest känd för att han stod i målet när Enköping fanns i allsvenskan.

Nu är han i Sverige igen och bor tillfälligt i Karlskoga, där LFK:s övriga marockaner finns.

- Assmar har vi i första hand som back up om det skulle hända våra ordinarie målvakter någonting, säger Lars Björkman.

Beträffande de sent anlända marockanerna Mohammed Benkhayi och Mohammed Koza är läget fortfarande oklart men enligt LFK-tränaren finns det fortfarande en chans att de kan få speltillstånd i Sverige.

- De tränar med oss och en av dem är riktigt bra, bedömer Björkman.

TORBJÖRN SVENSSON

Mer läsning

Annons