Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordfeldt – ett frågetecken

Annons

Tomas Forslund spelar inte mot Skellefteå.
Stort frågetecken också för Henrik Nordfeldts medverkan.
– Jag har ont i magen och det var anledningen till att jag klev av mot Rögle. Är jag inte bättre i morgon (läs i dag), så följer jag inte med till Skellefteå.
Leksand tränar lätt i dag på förmiddagen innan laget reser till Skellefteå på eftermiddagen. Med eller utan Nordfeldt?
– Kan jag inte träna så spelar jag inte. Det känns visserligen bättre än i torsdags, men sådant här kan ju smitta så det kanske är onödigt att följa med, risken finns att jag smittar de andra, menar Nordfeldt.
Tomas Forslund har fått ytterligare en cortisonspruta i bukmuskulaturen och måste vila några dagar. Johan Eneqvist går in och ersätter Forslund.
– Vi spelar med ungefär samma lag som mot Rögle. Vi åker upp med sju eller åtta backar, men jag räknar med att gå runt på sex backar, berättar tränaren Jarmo Tolvanen.
Seger mot Skellefteå gör att Leksand är snubblande nära en direktplats till kvalserien. Formen är ju god och laget har tagit full pott, tolv poäng, på de fyra matcherna som spelats efter uppehållet.
– Vi har fokuserat mycket på den här veckan och vinner vi i morgon så ser det bra ut. Även om ingenting är klart, menar Tolvanen.
THOMAS LIND

Mer läsning

Annons