Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nio spelare klara

Annons

- Vi håller på att prata med flera spelare ur årets trupp om en fortsättning, säger "Masken" utan att vilja gå in på vilka spelare det gäller.

- Jag tänker inte sätta några onödiga "griller" i huvudena på spelarna genom att gå ut med namn i massmedia, när säsongens viktigaste matcher väntar, fortsätter han.

Men vi kan väl i alla fall anta att namn som Sean Gauthier, Robert Nilsson, Mikael Pettersson och inte minst Mikael Karlberg tillhör de hetaste på sportchefens speciella förhandlingslista.

- Inga kommentarer, säger "Masken" bestämt.

När det gäller Mikael Pettersson och Mikael Karlberg är det i alla fall klart att andra klubbar hört av sig.

- Ja, jag har fått några anbud. Men jag har sagt att jag tänker ta ställning till det efter säsongen, så vi får se vad som händer, säger exempelvis Mikael Pettersson till svenskafans.com.

Mikael Karlberg, som haft ledningen i elitseriens poängliga under större delen av säsongen, har inte blivit mindre intressant på spelarmarknaden.

- Några klubbar har hört av sig, men det ska komma något riktigt bra för att jag ska ta mig en seriös funderare. Jag trivs bra i Leksand, säger "Challe".

Några spelare kommer naturligtvis att försvinna ur laget i vilket fall. Tomas Forslund har gjort sitt på elitnivå och säger själv att han ska avsluta sin karriär med spel i Borlänge. Hans Lodin blir visserligen kvar i klubben, men som marknadsansvarig.

Niklas Gällstedt och Greg Brown lär, enligt källor i klubben, av olika anledningar inte heller bli kvar.

Här är spelarna i Leksand som har gällande kontrakt även efter den här säsongen. Inom parantes längden på dessa.

Jonas Elofsson (1).

Christer Olsson (2).

Per Löfström (1).

Jens Nielsen (2).

Niklas Eriksson (1+1).

Niklas Persson (2).

Göran Hermansson (1).

Henrik Nordfeldt (1).

Johan Rosén (1).


ANDERS NORIN

Mer läsning

Annons