Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mora värvar inga spelare

Annons

Den här veckan har transferfönstret öppnats igen och många är de elitserieklubbar som jagar förtvivlat efter en vinstlott på spelarmarknaden.

Dock gäller inte detta Mora IK.

- I dagsläget är inget nyförvärv aktuellt, nu kör vi med det vi har, säger Mora IK:s klubbdirektör Jan Simons.

MIK har den här hösten kunnat visa upp två av höstens största elitserie-floppar; Kanadensaren Jordan Krestanovich och slovaken Peter Fabus. Ingen av dessa två blev de stora poänggörare som de var tänkta att bli. Senast transferfönstret öppnades fick också såväl Fabus som Krestanovich lämna dalaklubben.

In kom i stället norrmannen Anders Bastiansen och Krestanovichs landsman Eric Beaudoin. Ett mycket lyckat drag har det visat sig.

- Ja, vi har ju lyckats bra med de två senaste. Därför jagar vi inga nyförvärv och nu gäller det i stället att skapa samhörighetskänsla och harmoni i den trupp vi har. Vi dras visserligen med skador, men till den 28:e då vi drar igång igen, räknar vi att alla är återställda.

Inget MIK-förvärv på gång, alltså. Däremot inte sagt att det kan dyka upp någon ny spelare i Moradressen längre in på säsongen.

- Vi håller ögonen öppna och stänger inga dörrar. Vi får se vad som händer, men som det är i dagsläget är vi nöjd med det vi har, poängterar Jan Simons.

JÖRGEN WÅGER

Mer läsning

Annons