Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mora tappade allt i andra halvlek

Annons

Forwarden Olle Sandström inledde på bästa tänkbara sätt i första halvlek. Redan i tionde minuten tog han vara på en långboll och sköt 1-0 till Mora.

Efter ledningsmålet fortsatte dalalaget att dominera med flera genomtänkta passningar. Gestike/Hammarby var håglöst och drygt en kvart innan paus kunde Mora utöka sin ledning med 2-0. Björn Forsgran fick kanonträff på volley, efter målvaktsretur.

I andra halvlek kom Mora ut som ett helt annan lag. Laget blev stillastående och Gestike/Hammarby tilläts komma in i matchen.

Hemmalagets Pelle Åberg reducerade till 1-2 och några minuter senare lyckades laget utanför Sandviken att kvittera till 2-2. Målskytt var vasse forwarden Jens Lööf som sköt ett otagbart skott i mål inne i Moras straffområde.

Mora försökte hitta tillbaks till sitt vägvinnande spel som man hade i första halvlek. Laget skapade några halvchanser, men precis som i tidigare matcher ville det sig inte framför mål.

I 70:e minuten styrdes ett skott i mål för Gestike/Hammarby. En kall dusch för Mora som tvingades jaga en kvittering. Återigen var det Jens Lööf för hemmalaget som var målskytt.

Trots en del halvchanser för Mora, så fick laget till slut se sig besegrade i bortamatchen med 3-2.

- Vi får ta nya tag när höstsäsongen återigen sparkar igång för oss den andra augusti, säger Torbjörn Schedvin

PETER SVENSSON

Mer läsning

Annons